Sporte ekstreme dhe aventurë në mes të Prishtinës

 

BANFF Kosovo festival i filmit për sportet
malore dhe aventurën në natyrë, vjen në Prishtinë si pjesë e nga BANFF Centre
Mountain Film Festival në Kanada për të shfaqur një përzgjedhje filmash që kanë
për qëllim të promovojnë sportet malore, aventurën në natyrë dhe avanturistët
më të mëdhenjë të natyrës në botë.

Në edicionin e parë në Prishtinë, BANFF Kosovo
shfaqë një program prej 16 filmash të shkurtër të ndarë në RED dhe BLUE
Programme, që do të shfaqen përgjatë dy ditëvë, me 7 dhe 8 Tetor në Kino Armata
në Prishtinë.

Banff Mountain Film Festival Kosovo dhe
mundësohet nga Komuna e Prishtinës dhe Ambasada Kanadeze në Kroaci.

 

 
 


close